Doe jij ook mee?

Deelnemer Berzie had Het Nieuwe Wij voor geen goud willen missen. In deze persoonlijke videoboodschap legt ze uit waarom.

 
 

Op donderdag 17 september van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst van Het Nieuwe Wij, in het pand van Royal Lemkes, Hollandweg 20 in Bleiswijk. 

Het Nieuwe Wij is een initiatief van ondernemers, bewoners en gemeente Lansingerland om jou op een persoonlijke manier te begeleiden naar werk dat écht bij jou past. Deelname is vrijwillig. Zoals deelnemer Berzie het zegt: “Zie het als een cadeautje.”

In een persoonlijk traject ga je samen met een ervaren coach op zoek naar wie je bent, wat je wil en wat je nodig hebt om je plekje in de samenleving weer in te kunnen nemen. Of het nou gaat om een opleiding, praktische hulp of een open deur bij onze bevriende collega-ondernemers: Het Nieuwe Wij draait om jou.

Stuur ons even een mailtje (info@hetnieuwewij) of appje (06 - 57 12 20 65) als je erbij bent. Graag tot 17 september!

Cees, Annette, Maud, Mariska en Charlotte
Team Het Nieuwe Wij

Heb je vragen over Het Nieuwe Wij?
Bekijk of je vraag tussen de ‘Veelgestelde vragen’ staat, stuur een mailtje naar info@hetnieuwewij.nl of bel of app ons: 06 - 57 12 20 65.