De mensen achter Het Nieuwe Wij

Het Nieuwe Wij heeft een heel groot hart voor mensen. Het werd met liefde bedacht door ondernemer Cees van der Meij (Green Sparkle) en is met heel veel enthousiasme opgezet door HR-adviseur Annette Kelleter en Consulent Participatie Mariska Jetzes van gemeente Lansingerland.

Onze coaches

Het Nieuwe Wij werkt samen met Fast Forward (FFW), een jonge organisatie met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar werk. FFW werkt met professionals, die niet alleen uitgebreide ervaring hebben met het begeleiden van mensen vanuit werk naar werk, maar ook vanuit de WW of bijstand. Aangezien gemeente Lansingerland naar tevredenheid werkt met een coach van Jobhulpmaatje, draagt ook zij haar steentje bij in Het Nieuwe Wij. Dit zijn onze coaches:

 
 
 
Het+Nieuwe+Wij+-+Marit-7.jpg
 

Marit

coach

Marit Koolhaas (1978) is loopbaanadviseur en coach. Het liefst luistert zij, zodat de ander tevoorschijn kan komen. Marit heeft hart voor mensen, is betrokken en enthousiast. Onrecht zet haar in beweging. Ze woont samen met haar man Arjan en drie kinderen in Lansingerland. 

 
 
 
 
 
 

Hein

coach

Hein is trainer, coach en adviseur. Hij gelooft sterk in de eigen kracht van mensen. Door mensen afstand te laten nemen en te laten reflecteren, helpt hij hen (weer) op weg. Hein woont in Rotterdam, is getrouwd en heeft twee zoons.  

Het Nieuwe Wij - Hein-2.jpg