Wie wij zijn

Het Nieuwe Wij heeft een heel groot hart voor mensen. Het werd met liefde geïnitieerd door ondernemer Cees van der Meij (Green Sparkle) en is met heel veel enthousiasme opgezet door projectleider Annette Kelleter. Een aantal bevlogen mensen van gemeente Lansingerland zijn bij Het Nieuwe Wij aangehaakt.
Zo kom je in contact met Het Nieuwe Wij.

Onze coaches

Het Nieuwe Wij werkt samen met Fast Forward (FFW), een jonge organisatie met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar werk. FFW werkt met professionals, die niet alleen uitgebreide ervaring hebben met het begeleiden van mensen vanuit werk naar werk, maar ook vanuit de WW of bijstand.

Dit zijn de mensen achter Het Nieuwe Wij:

 
 
Het+Nieuwe+Wij+-+Cees.jpg

Cees

Initiatiefnemer

Wat als het je broer of zus is, die door omstandigheden niet meer mee kan doen in de maatschappij; hoe zou hem of haar dan helpen? Met dat in zijn achterhoofd bedacht Cees van der Meij, trotse ondernemer en pionier in Lansingerland, Het Nieuwe Wij. Cees woont in Rijnsburg, is getrouwd, vader van drie kinderen en trotse opa.

 
 
 

Annette

Projectleider

Annette is via haar HR-advieswerk bij Royal Lemkes in contact gekomen met Het Nieuwe Wij. Ze is oprecht geïnteresseerd in wat mensen drijft en vindt haar rol als projectleider bij Het Nieuwe Wij dan ook een baan uit duizenden! Annette woont in het gezellige Nootdorp met haar man, twee zonen en een heleboel planten.

Het Nieuwe Wij Annette.jpg
 
 
Het+Nieuwe+Wij+-+Marit-7.jpg
 

Marit

coach

Marit is loopbaanadviseur en coach. Marit heeft hart voor mensen, is betrokken en enthousiast. Het liefst luistert zij, zodat de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen tevoorschijn komen. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Lansingerland.  Bekijk hier de video waarin Marit uitlegt waarom ze zo blij wordt van Het Nieuwe Wij.

 
 
 
 
 
 

Hein

coach

Hein is trainer, coach en adviseur. Hij gelooft sterk in de eigen kracht van mensen. Door mensen afstand te laten nemen en te laten reflecteren, helpt hij hen (weer) op weg. Hein woont in Rotterdam, is getrouwd en heeft twee zoons. Bekijk hier de video waarin Hein vertelt over de potentie die hij in de kandidaten van Het Nieuwe Wij ziet.  

Het Nieuwe Wij - Hein-2.jpg
 
 
 
 

Contact

Wil je met Het Nieuwe Wij in contact komen? Hier vind je ons:

Het Nieuwe Wij
Hollandweg 8 | 2665 MT Bleiswijk
info@hetnieuwewij.nl
06 - 57 12 20 65