Wie wij zijn

Het Nieuwe Wij werd met liefde geïnitieerd door ondernemer Cees van der Meij (Green Sparkle) en is met heel veel enthousiasme opgezet door projectleider Annette Kelleter. Een aantal bevlogen mensen van gemeente Lansingerland zijn bij Het Nieuwe Wij aangehaakt. Het Nieuwe Wij werkt samen met Fast Forward (FFW), een jonge organisatie met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar werk.

 
 

De mensen achter Het Nieuwe Wij:

 
Het+Nieuwe+Wij+-+Cees.jpg
 

Cees

Initiatiefnemer

Wat als het je broer of zus is, die door omstandigheden niet meer mee kan doen in de maatschappij; hoe zou hem of haar dan helpen? Met dat in zijn achterhoofd bedacht Cees van der Meij, trotse ondernemer en pionier in Lansingerland, Het Nieuwe Wij. Cees woont in Rijnsburg, is getrouwd, vader van drie kinderen en trotse opa.

 
 
 

Annette

Projectleider

Annette is via haar HR-advieswerk bij Royal Lemkes in contact gekomen met Het Nieuwe Wij. Ze is oprecht geïnteresseerd in wat mensen drijft en vindt haar rol als projectleider bij Het Nieuwe Wij dan ook een baan uit duizenden! Annette woont in het gezellige Nootdorp met haar man, twee zonen en een heleboel planten.

Het Nieuwe Wij Annette.jpg
 
 
Maud.jpg
 

Maud

Eigenaar FFW

Maud ziet altijd de talenten van de mensen om haar heen. Iedereen heeft volgens haar het recht om tot z’n recht te komen. Het verbinden van mensen vindt ze het allerleukste van haar werk. Voor Het Nieuwe Wij verbindt ze dan ook met liefde de juiste coaches met onze deelnemers. Als Maud ziet dat zij steeds een stapje vooruit zetten, glimt ze van trots. Maud houdt van de dynamiek van de stad en woont samen met haar man middenin het centrum van Rotterdam.

 
 
 

Marit

coach

Marit is loopbaanadviseur en coach. Marit heeft hart voor mensen, is betrokken en enthousiast. Het liefst luistert zij, zodat de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen tevoorschijn komen. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Lansingerland.  Bekijk hier de video waarin Marit uitlegt waarom ze zo blij wordt van Het Nieuwe Wij.

Het+Nieuwe+Wij+-+Marit-7.jpg
 
 
Het Nieuwe Wij - Hein-2.jpg
 

Hein

coach

Hein is trainer, coach en adviseur. Hij gelooft sterk in de eigen kracht van mensen. Door mensen afstand te laten nemen en te laten reflecteren, helpt hij hen (weer) op weg. Hein woont in Rotterdam, is getrouwd en heeft twee zoons. Bekijk hier de video waarin Hein vertelt over de potentie die hij in de kandidaten van Het Nieuwe Wij ziet.  

 
 
 

Vivienne

Coach

Vivienne vindt het fijn om mensen te helpen als adviseur, coach en trainer. ‘Life is what you make it’, is haar motto. Ze gelooft dan ook dat ieder mens de mogelijkheid in handen heeft om te doen wat écht bij hem of haar past. Vivienne heeft een kantoor in Den Haag, maar werkt ook graag vanaf haar boot in Leeuwarden. 

Vivienne-13.jpg
 
 
Charlotte+van+Egmond.jpg
 

Charlotte

Storyteller

Charlotte is freelance storyteller en verzorgt voor Het Nieuwe Wij de communicatie. Het liefst vertelt ze de hele dag échte verhalen, of dat nou met woorden, geluiden of beelden is. Charlotte heeft een groen hart, doet een poging tot minimaliseren en woont samen met haar man in een Leids hofje.

 
 
 

Contact

Wil je met Het Nieuwe Wij in contact komen? Hier vind je ons:

Het Nieuwe Wij
Hollandweg 8 | 2665 MT Bleiswijk
info@hetnieuwewij.nl
06 - 57 12 20 65