Tweede groep gestart!

 

Het Nieuwe Wij ruim een half jaar onderweg

1+1=2

Wat vliegt de tijd! Het Nieuwe Wij is al ruim een half jaar onderweg. In die tijd hebben onze coaches en kandidaten niet stilgezeten. Hoog tijd voor een korte update.

Inmiddels telt Het Nieuwe Wij niet één, maar twee groepen. Drie deelnemers uit onze eerste groep zijn inmiddels uit de bijstand en aan het werk! Wij zijn uiteraard ontzettend trots. Verder snuffelt één deelnemer erop los bij een kinderdagverblijf, waar ze weer rustig kan wennen aan een werkritme en waar ze haar talenten eindelijk weer kan inzetten. Ondertussen onderzoeken onze andere talenten uit de eerste groep én nu ook de tweede groep - gezekerd door onze coaches - nog volop naar hun talenten, passies en mogelijkheden.

Zoek jij nieuw talent?

Kun jij wel wat extra handjes gebruiken? Inmiddels staan een paar van onze talenten te popelen om (weer) ergens te snuffelen, te werken aan een ritme en nieuwe ervaring op te doen. Ze stellen zich graag persoonlijk aan jou voor. Wegens privacyredenen zijn de profielen en pitches afgeschermd met een wachtwoord. Neem daarvoor contact met ons op via info@hetnieuwewij.nl of 06 - 57 12 20 65.

Blijf jij graag op de hoogte van Het Nieuwe Wij?

Word vriend en ontvang onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal)!

 
Charlotte van Egmond